A bontás legjobbja 2016-ban a rögbi unióban

És így 2016-ban véget ér, az Anglia ébredésének éve, Írország győzelme az All Blacks, Európa Saracens uralma és Cinderella Connacht, aki a Pro12-ben volt. Ez volt az az év is, amikor a hatóságok megpróbáltak helyet találni a pályán, mondván a játékvezetőknek, hogy sárga és piros lapokat virágzanak, mint egy túlzsúfolt forgalmi gárda, amely a parkoló autókra ugrott.De úgy érzem, hogy Axelnek itt kell lennie. ”Tovább

A következő két évben elmondható, hogy mennyi pénz van az euró, a jen és a font formájában, nem pedig beszélgetés, Dél-Afrikában és Ausztráliában. és arra unibet internetes fogadóirodák kényszerítve Új-Zélandot, hogy több mint felét növelje bérköltségét. nyolc világbajnokság közöttük, de míg az All Blacks véget ér az év végéig, Anglia a második helyre költözött, és egy erős hat nemzet biztosítja, hogy Írország harmadik országból elhagyja Ausztráliát.

Ezzel a hátterével szemben a nemzetközi felvonulási ütemtervre vonatkozó vitát a bevételmegosztás kérdésével együtt kell elvégezni, de jellemzően partizán, ami azt jelenti, hogy a következő évtized lehetséges következményei ellenére nem lesz érdemi változás.Az önkiszolgáló ügyintézőknek óvatosnak kell lenniük arra, hogy olyan vákuumot hozzanak létre, amelyet a klubok egyre több pénzzel töltenek meg.

Ez holnapra vonatkozik. Az év utolsó bontásakor itt az ideje, hogy visszafelé nézzünk, és néhány díjat kiosztunk. Az év elején

A teljesítmény szempontjából Anglia kitűnő lesz, miután az év véget ért. Ha a csapat verte Új-Zélandot, akkor a 2016-os csapat Angliában, a unibet élő fogadás grand Slam győztesei és négyszeres győztesei azon az oldalon, akik kivágták őket a világbajnokságból, Ausztráliából. Eddie Jones alatt okosabbá és önállóbbá váltak. Még mindig van útjuk, de az olyan játékosok, mint Owen Farrell, a Vunipola testvérek, George Kruis és Ben Youngs, a legjobb fiókokat keresik, George Ford, Maro Itoje, Jonathan Joseph és Joe Launchbury nagyon közel állnak egymáshoz.És akkor vannak James Haskell, Chris Robshaw, Dan Cole, Dylan Hartley és Mike Brown veteránok, akik új szabályokat dolgoztak ki. Anglia mélysége aggasztja az All Blacks-et. amikor az összes feketék egymás után törik a rekordot, az első soros nemzet és a legyőzhetetlen szó győzelmét említették, Írország felrobbantotta őket a Windy City-ben. Egy évvel ezelőtt az északi félteke próbálta megpróbálni a köldökét nagyrészt zaklatott világbajnokság után találni.Ausztrália a harmadik helyen állhat a világranglistán, de az év a világbajnokság 2015-ös döntőjére jutott, Angliában és Új-Zélandban háromszor megverték. A Wallabies-ok több mint 30 éve hittek az unió kisebbségi státuszát azáltal, hogy következetesen magas színvonalú csapatokat és innovatív coachingokat állítanak elő, de Európában és Japánban hangosan beszélő pénzzel többet kellett költenie a játék elit végére megpróbálják megtartani a játékosokat a helyi emberek rovására.

Ausztráliában csökkent a részvételi számok száma, és unibet fogadási bónuszok számos korábbi nemzetközi személy kérte, hogy azonnal tegyenek lépéseket.Dél-Afrikát hasonlóan összenyomják, és a Springboksok a legkevésbé sikeres évüket elszenvedették, nyolc nemzetközi személyt vesztettek el, az egyik Olaszországban, és az All Blacks rekord otthoni vereséget szenvedett. Ezen a héten a nyugati tartomány ideiglenes felszámolásra került.

Egy évvel ezelőtt az északi félteke próbálta a köldöket a nagyszabású világbajnokság után, a nézők után a negyeddöntő szakasz után megpróbálni megtalálni.Most Anglia második helyen áll az Új-Zéland mögött, és Írország először legyőzte a déli féltekét egy év alatt, miután feljegyezte az összes feketére vonatkozó leánygyőzelmét.

Franciaország többet játszik Franciaországban Anglia és Dél-afrikai hibridek helyett ismételten megpróbálják maximalizálni a klubok és az ország potenciálját, Skócia keveredik, és meg kell kerülnie a hibernálásra való visszatérést a hat nemzet alatt, Argentína a Super Rugby és a Rugby Championship-en rögzítve van , Olaszország a Conor O’Shea-korszak elején van, míg Wales megpróbálja megtalálni az életet Warrenball után, a múlt hónapban győzteseket nyert, nem pedig csodálói. Az év más része

Egy másik nagy szlám Anglia törését eredményezi Új-Zéland sorozata az egymást követő nemzetközi győzelmekről, de Cardiffba megy, és véget ér a bajnokságnak Dublinban.Az Írországgal szembeni mérkőzést valószínűleg nagy slam döntőként számolják el, de ebben az évben elég bizonyíték arra, hogy ritkán fizet túl messzire nézni. játékosok, akik jelentős szerepet játszottak a 2011-es és 2015-ös világbajnokság sikereiben. Egy értelemben Írország veresége jó volt neki, mert lehetőséget adott arra, hogy megismerje, hogyan reagálnak az újonnan érkezők az ismeretlenre; nem csalódott. Az All Blacks-nek van egy csapata a modern kor, sportos, kedves, agresszív és adroit. Egy csillag.

Joe Schmidt az év második felében élt Írországgal, aki a hat nemzet kezdetén taktikailag megállt. Angliában és Írországban az oroszlánok bannerjei taktikailag és személyzetükkel együtt lesznek az Új-Zélandon.A Warren Gatlandtól való félelem a játékosok fizikai és mentális állapota lesz, akiknek a szezonja egy tizenegyedik hónapra nyúlik vissza, és kevés előkészítési idővel párosul, de néhánynak már van egy kis ideje, és a veszélyes lehet, hogy veszélybe kerülnek. néhány hetet keresni a pálya szélén. Az év játékosa

Angliában van néhány jelölt az év játékosának: Billy Vunipola, Farrell és Kruis. Az utóbbi hozzájárulását az Itoje megdöbbentette, de a második sor az az olaj, amely megtartja Anglia motorját, erősen a készletben és a laza. Nem tűnik ki, de kiemelkedő.

Senki sem befolyásolta jobban, mint az új-zélandi Beauden Barrett.Az a kérdés, hogy Új-Zéland Dan Carteret kövesse, határozottan válaszolt kilenc próbálkozással és a rögbi támadás árapályával. Azok a csapatok, akik küzdenek, hogy alkalmazkodjanak az új rendhez, nem utolsósorban Wales és Northampton, meg kell jegyezniük Barrett elhelyezését a külső felületeken, állva és maximalizálva a lehetőségeket. Alapértelmezett módja nem védekező.

A Dane Coles kampány szintén kiemelkedő 2016-ban, Ben Smith pedig az Európa gyakorlatilag minden klubja számára a pénzzel megtakarított célpont. .Írország Robbie Henshaw és Conor Murray élesen fejezte be az évet, a Facundo Isa hatással volt a No8-ra Argentínában, Liam Williams kevesebb, mint egy évszázados Walesi oldalon, nem utolsósorban Új-Zélandon nyáron, és Ausztrália Bernard Foley megmutatta, hogy riválisa lehet Barrettnek amikor az előremutató lendületet ad. Barrett azonban megemlíti a kor szellemét. Facebook Twitter Pinterest Az új-zélandi Beauden Barrett 2016-ban elhagyta a versenytársait. 2016-ban csak egy klubba került, kétszer, amikor egy teljes csapatból lehetett választani.Növekedésük az elmúlt évszakokban segített Eddie Jonesnak, mert kitűnnek az angol klub jelenetén, melyet a Wasps és a Bath követ. Lehet, hogy a saracensek összegyűjtötték az összes tehetségosztályt, de a sikerük szempontjából fontos a csapatszellem, amit támogattak, ami az egészet még nagyobb, mint a részeinek összege.

De van Connacht, a rögbi unió Leicester városa, aki Pat Lam alatt a semmiből származott, hogy megnyerje a Pro12-et. Ha nem tették a legjobbat a szezon kezdetéig, akkor belekerültek, és először megvan a lehetőségük, hogy az Európai Bajnokok Kupa negyeddöntőjébe kerüljenek. Lam, a korábbi Northampton klubja hiányzott, Bristolban van, ami nem lesz az utolsó megállása edző mezében.Egy közös díj két csapatnak, akik az utat csinálják. A karácsonyi szellem hiánya

Ez az adományozás ideje, de amikor két ujjal jár, aligha van a karácsonyi szellemben. A múlt héten Johan Goosen 24 éves korában bejelentette, hogy nyugdíjba vonul a konzultációs munkába, és Denny Solomona elhagyta a Castlefordot, ahol szerződést kötött, és váltotta be a kódokat, hogy csatlakozzon az Eladáshoz, mondván, hogy visszavonult. p>

A franciaországi jelentések arra engednek következtetni, hogy Goosen elhatározta, hogy a Racing 92-el kötött szerződéseivel korán megszűnik, és a regisztrációs problémák elkerülése érdekében mozgassa az országokat és csatlakozzon Gloucesterhez.A Castleford Solomonán keresztül eladja az Eladót, valamint maga a játékos és ügynöke, aki azt állítja, hogy a szerződést akkor is meg kell tartani, ha megváltoztatja a sportot.

A Rögbi Labdarúgó Unió nem ellenezte Solomona lépését, mondván, hogy a szóban forgó klubok feladata, hogy megoldást találjanak, mivel a játékos egy másik sportágban betöltött foglalkoztatási státuszával kapcsolatos, de vajon ugyanez a nézet lenne a dél-afrikai Gloucester-i Goosen-jelzés valószínűleg attól függ, hogy milyen nyomás, ha van, a francia Rugby Szövetség gyakorolt ​​rá.

Vajon az RFU-nak ugyanaz a gyakorlati megközelítése lenne, ha Owen Farrell a februárban megnyíló hat nemzet nemzetközi heteiben jelent meg Franciaországgal szemben, hogy nyugdíjba vonul, és néhány órával később bejelentette visszatért a rögbi bajnokságra?Vagy Eddie Jones csomagolja be, majd a másik kódban feltárja? Természetesen nem, de mivel a rögbi-bajnokság nem rendelkezik pénzzel ahhoz, hogy vonzza a vezető szakszervezetet vagy edzőt, tudja, hogy ez egy tudományos kérdés. a Solomona-ügy által veszélyeztetett sport. Amikor a rögbi unió amatőr volt, a bajnokságban, különösen Walesben szenvedett, de akkor a játékosok szabadon dönthetnek úgy, hogy a szerződéses kötelezettségekkel nehezednek.A Solomona eset más, és a rögbi bajnokságok bizonytalansági környezetben működnek.

A két kódex közötti együttműködés története semmi meglepő, hiszen az amatőr korszakban kirobbant drákói büntetés az Unióban a liga által valamilyen módon szennyezett játékosok; még egy professzionális klubhoz is beszélt ahhoz, hogy megszabaduljon az amatőr státuszukból.

Most másnak kell lennie.A Rögbi Labdarúgó Liga vezérigazgatója, Nigel Wood azt mondta, aggódik amiatt, hogy a Solomona-ügyben milyen hatással van a játékra, azzal érvelve, hogy a szerződések szentségét tiszteletben kell tartani, ahogy a rögbi unió vezetője is legyen. fordítva.

Az eladási szerződés szerződéses kérdés, nem keresztkódú konfliktus, de miután három éves szerződést írt alá Solomonával, engedéllyel adták át neki a rögbi bajnokságot abban az időben, átutalási díj nélkül vagy a kártérítés?

A Goosen ügy, ha a franciaországi történetek Gloucester-hez kötődnek, más, mert nem változtatná a sportot, de ugyanúgy cinikus lenne.Ha a Top 14-es klubokat megváltoztatná, és Montpellier, a dél-afrikaiak menedékhelye, azt állítják, hogy érdeklődésre számíthat, tizenöt hónapig tétlenül kell lennie a bajnoki szabályok szerint, amelyek nem vonatkoznának egy másik országba.

Tehát Goosen nem tudott játszani egy másik franciaországi klubban, ahogy a Castleford megtartotta a Solomona rögbi bajnokságban való regisztrációját, de 21 évvel a szakszerűség átvételét követően az unió nem vesztette el az amatőr örökségét.A World Rugby hajlamos arra, hogy vitákat tartson a vita tárgyában, így a szakszervezetek számára lehetővé teszi, hogy rendezzék őket, és csak végső megoldásként lépjenek be, ahogyan az Joe Marlerrel az idei Six Nations-ban, de egy vonalat kell létrehozni, és gyorsan. / p>

A Castlefordnak joga van, hogy bírósághoz forduljon Solomonához, ahol eldönthetjük, hogy egy játékos visszavonul minden sportból, nem pedig abban az időszakban, amit foglalkoztatott, és a rögbi bajnokság klubja miatt kompenzáció a szerződés fennmaradó időtartamára, melyet valószínűleg az Értékesítés fizetne.

A következmények ugyanolyan nagyok a szakszervezet számára, mint a bajnoksághoz. Mi van abban, hogy megakadályozzák, hogy a klubok hatalmas ajánlatot nyújtsanak az új-zélandi játékosoknak, akik ott vannak szerződésben?Mondd meg nekik, hogy nyugdíjba vonuljanak, és várj egy szép csekket, az anarchia receptjét, amely veszélyeztetné a sport egyik előírását, hogy a nemzetközi játék elsőbbséget élvez.

A rögbi tesztje az unió pénzügyi vezetője, de Dél-Afrikában az összeomlás állapota és Ausztrália pénzügyileg küzd, ha az új-zélandi hanyatlás következne be, vákuumot hoznának létre, hogy a klubok biztosan kitöltenének. Ezért kell a szakszervezeteknek és az általuk alkotott testnek, a World Rugby-nak, sokkal többet adniuk, mint a Solomona-ügyre vonatkozó figyelem. Kötelességük a saját területükön kívül esik.

Mindössze annyit kívánunk, hogy mindenkit kedvesebbnek tarthassunk a karácsonyi és a nyakánál azoknak, akik szeretik a játék egyes tagjainak termékeit mint egy hoppy új évet!